A St. Paul sajtgyártó felvásárolja a holland Koninklijke ERU-t

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 04. 08. 09:57

Tavaly a két vállalat közösen vásárolta meg a Kasi Food sajtüzletágat a Lekkerkerker Food Grouptól.

A St. Paul sajtgyártó felvásárolja a holland Koninklijke ERU-t, mely tranzakció pénzügyi feltételeit a felek nem hozták nyilvánosságra. Az ügylet a holland versenyhatóságok jóváhagyására vár.

A b2b sajtgyártó St. Paul székhelye a hollandiai Sint Jansteenben van, ahol a vállalat két gyártóüzemének egyike is található. A másik gyár a belgiumi Lokerenben működik.

A hollandiai Woerden városában székelő Koninklijke ERU tulajdonában olyan tejipari márkák vannak, mint a Balans, a Goudkuipje és a Prestige. A cég termékportfóliója kenhető sajtokból és amerikai típusú lapka sajtokból áll.

Tavaly a két vállalat együtt vásárolta meg a Kasi Food sajtüzletágat a Lekkerkerker Food Grouptól.

A Koninklijke ERU 200 alkalmazottját átvevő St. Paul közleményében „jelentős mérföldkőnek” nevezte a megállapodást, amely támogatja „növekedési törekvéseit azáltal, hogy megszilárdítja a vállalat piacvezető pozícióját az ömlesztett sajtok piacán”.

A vállalat azért mozdult a Koninklijke ERU irányába, hogy „olyan erős szövetséget hozzon létre, amely az ömlesztett sajtkészítmények széles választékát fogja előállítani a fogyasztói piac, a vendéglátás és az élelmiszeripar számára”.

Just Food

 

Kapcsolódó cikkeink