A Sealed Air legújabb fejlesztései is láthatók a Drinktec 2013-on

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 09. 04. 11:39

A csomagolás és a higiénia szakértői a Drinktec 2013. kiállításon egyesítik erőiket, hogy a jelen és a jövő italcsomagolásai megfeleljenek a kihívásoknak.

sealed-air

A kiállítás 2013. szeptember 16. és 20. között, Münchenben kerül megrendezésre. A Sealed Air, mint a világ vezető élelmiszerbiztonsági, létesítmény-higiéniai és termékminőségvédelmi cége a Drinktec 2013-on kívánja bemutatni legújabb fejlesztéseit, melyek megfelelnek az ital-és söripar legkeményebb működési, hatékonysági és fenntarthatósági igényeinek.

A kiállítás felöleli a pénzügyi megtakarítások, az ökológiai lábnyom csökkentés és az egész ellátási lánc témakörét, megcélozva az optimális erőforrás-felhasználást és a legmagasabb szintű emberi biztonságot.

A Sealed Air kínálata lefedi az ital és sör iparágak teljes tevékenységi területét, a töltési megoldásoktól a palackok újrahasznosításáig.

A Sealed Air termékek teljes választéka, az ital és sör iparágak rendszerei és technológiái Münchenben, szeptember 16-20 között a Drinktec szakkiállítás A4-es pavilonjában, a 426-os kiállítóstandon tekinthetők meg.

A Sealed Air tavalyi bevétele mintegy 7,6 milliárd dollár volt, a cég 25 ezer alkalmazottat foglalkoztat 175 országban.

Ha többet szeretne megtudni, látogasson el a www.sealedair.com weboldalra.

Kapcsolódó cikkeink