A Samsung és a Nestlé összefog az egészségért és a helyes táplálkozásért
A Nestlé Egészségtudományi Intézet és Samsung Stratégiai és Innovációs Központ (SSIC),a világ vezető táplálkozástudományi és technológiai vállalatai összekapcsolják a Dolgok Internetét (IoT) és a táplálkozástudományt, hogy áttörő felfedezéseket tegyenek az egészséges életmód terén.
A Samsung Stratégiai és Innovációs Központ és a Nestlé Egészségtudományi Intézet bejelentette együttműködését azzal a céllal, hogy az IoT technológia és a táplálkozástudomány eddigi eredményeit felhasználva új szempontokkal járuljanak hozzá az egészséges életmódhoz.
A partnerség célja, hogy az IoT, a tudományosan validáltbio-érzékelés, a fejlett multimodális technológia és az átfogó táplálkozástudományi megközelítés kombinációjából teljesen új típusú eredmények szülessenek az egészséghez és a wellnesshez kapcsolódóan.Emellett a táplálkozással, az életmóddal és a fitnesszel kapcsolatos hasznos tanácsokkal szolgálnak, így arra motiválnak, hogy hatékonyabban kezeljük egészségünket és jólétünket.
„Örömünkre szolgál, hogy partnerségre léphetünk az érzékelő-technológia piacvezetőjével” − mondta Stefan Catsicas, a Nestlé műszaki vezérigazgatója.−„Így fejleszthetjük táplálkozás-, egészségtudományi és wellness stratégiánkat, és segíthetjük azokat, akik egészségesebben szeretnének élni.”
„Izgatottan nézünk az áttörések elé, melyeket ez az együttműködés eredményez majd” − mondta Young Sohn, a Samsung Electronics Co., Ltd elnöke és stratégiai vezetője.−„Az egészségtudomány és a technológia találkozása már eddig is számos területen okosabbá tette a mindennapi életünket. Jelenleg az okosérzékelők és -készülékek, így a mobiltelefonok, a hordozható termékek és az okoshűtők korában élünk. Ezek segíthetnek megérteni táplálkozásunkat és szokásainkat, egy egészségesebb életmód felé terelve minket.”
A Samsung ARTIK™IoT platformra vonatkozó elképzelése ötvözi a gyártó félvezető technológia területén szerzett szakértelmét és az okoseszközök globálisan alkalmazott felületét. Ez a platforma Nestlé táplálkozástudomány és orvosbiológia területén szerzett ismereteivel kombinálva lehetővé teszi a test jeleinek jobb megértését és hozzájárulhat ahhoz, hogy több millió ember jól éljen, és jól érezze magát.
Ez a szövetség jóval többet kínál annál, mint amit a Nestlé és a Samsung jelenleg nyújt a fogyasztói számára. Különlegessége abban rejlik, hogy kombinálja a digitális technológiát és az átfogó táplálkozástudományt, így komoly lehetőség van arra, hogy világszintű elérést biztosítson. Az együttműködést továbbá a kiterjedt kutatómunka, a Samsung és Nestlé innovatív dolgozói és az együttműködésben rejlő lehetőségek felismerése is erősíti.
A Samsung Stratégiai és Innovációs Központ és a Nestlé Egészségtudományi Intézet új, az egészséges életet inspiráló, személyre szabott és jelentőségteljes információkat nyújtó digitális egészségplatform létrehozásán dolgozik együtt.
Kapcsolódó cikkeink
Új világkonyha-márkákat vezet be a Nestlé az Egyesült Államokban
Mings és Tapatío néven két új világkonyha-márkát vezet be a…
Tovább olvasom >100 milliárd dollár feletti márkaértékével választották a világ öt legjobb márkája közé a Samsungot
A Samsungot az ötödik egymást követő évben választotta a világ…
Tovább olvasom >Nyereséggel zárta az első fél évet a Nestlé Hungária
Nestlé Hungária closed the first half of the year with…
Tovább olvasom >További cikkeink
Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >KSH: Az élelmiszeripar értékesítési árai 0,9 százalékkal emelkedtek
Szeptemberben az ipari termelői árak átlagosan 0,9 százalékkal magasabbak voltak…
Tovább olvasom >Saját kézzel, ötévente, fehérre – így festik otthonukat a magyarok
A magyarok, csehek és szlovákok festési szokásait térképezte fel a…
Tovább olvasom >