A Riska támogatásával szervez Virtuális Futóhétvégét a BSI

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2020. 05. 15. 11:19

A magyar tejtermékek gyártója, az Alföldi Tej Kft. számára kiemelten fontos, hogy a koronavírus járvány ideje alatt is támogassa az egészségtudatos életmódot és hirdesse a mozgás örömét. E célt szolgálja a Budapest Sportiroda (BSI) által, 2020. május 15-17. közötti három napra megszervezett Virtuális Futóhétvége is, melynek lebonyolítását az Alföldi Tej saját márkája, a Riska főszponzorként támogat. A futóversenyen résztvevők most nemcsak szabadon megválasztott biztonságos körülmények között sportolhatnak, de nevezési díjukból 500 forinttal az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) munkájához is hozzájárulnak.

 

A koronavírus járvány miatt érvényben lévő központi korlátozások értelmében jelenleg sehol nem engedélyezettek a nagy létszámú tömegsportesemények, éppen ezért a BSI – maximálisan alkalmazkodva a kialakult helyzethez és védve a futótársadalom egészségét – meghirdette Magyarország első online futóversenyét. A 2020. május 15-17. között megrendezésre kerülő RISKA Virtuális Futóhétvége különlegessége, hogy a meghirdetett 2-21 km közötti távokat a versenyzők biztonságos körülmények között, egyénileg vagy kislétszámú csoportban, szabadon választott helyszínen futhatják le.

Online verseny, biztonságos körülmények

A résztvevők a Riska Virtuális Futóhétvége péntektől vasárnap éjfélig tartó 3 napja alatt bármikor teljesített távokat és a hozzájuk tartozó pontos időt saját okostelefonos alkalmazásuk, GPS-es funkcióval ellátott karórájuk, vagy akár futópadjuk kijelzőjének segítségével rögzíthetik és interneten keresztül továbbíthatják a szervezőknek. A beküldött teljesítmények alapján a BSI külön erre a célra fejlesztett szoftverben összesíti a versenyzők sorrendjét, online hirdet eredményt és állítja ki a letölthető virtuális okleveleket. Az eseményhez készült egyedi ajándékot postán, illetve futárszolgálat bevonásával kapják majd kézhez a versenyzők.

Támogasd Te is az OMSZ munkáját!

A Riska Virtuális Futóhétvégén résztvevők nemcsak változatos, az edzettségi szintjüknek és sportolási igényeiknek megfelelő egyéni távok, valamint családi csapatverseny közül válogathatnak, de nevezési díjukból most 500 forinttal az Országos Mentőszolgálat értékes munkáját is támogatják.

A nevezési igény a futanet.hu oldalán, az alábbi linken adható le,  ahol az érdeklődők további fontos információkat találhatnak hazánk első online futóversenyével kapcsolatban.

Nevezz Te is, és fuss biztonságos körülmények között Magyarország egyik kedvenc teje, a Riska támogatásával!

Kapcsolódó cikkeink