A REWE új hústermékeket kínál 50%-os zöldségtartalommal
A német REWE új terméket vezetett be a húsfogyasztásukat csökkenteni kívánó vásárlók számára „Better Half” néven. A márkanév alatt forgalmazott termékek klasszikus hústermékek, melyek 50%-ban fűszerezett zöldségből készülnek. Induláskor konyhakész darált marhahús és kolbászok lesznek kaphatók az önkiszolgáló pultokban, de a későbbiekben további termékek is várhatók a kolbász kategóriában.
A termékfejlesztés két évet vett igénybe. A hústermékekhez adott zöldségkészítmény paprikát, répát, hagymát, paradicsomot, borsólisztet és fűszereket tartalmaz – mindenféle ízfokozó nélkül. A hibrid darált „hús” egyik előnye, hogy lényegesen kevesebb benne a zsír és a kalória, mint a hagyományos darált marhahúsban.
A Better Half termékek ősztől kaphatók az ország valamennyi REWE áruházában.
Kapcsolódó cikkeink
A Globus hipermarketek a helyben készült termékekkel különbözteti meg magát
Jól boldogulnak a német Globus hipermarketek a diszkontok és a…
Tovább olvasom >Megújítja digitális hűségprogramját a német REWE Group
Adatvezérelt technológiákkal átfogoan megújítja a REWE és Penny vásárlók számára…
Tovább olvasom >Állatmentes sajtot kínál a REWE Németországban
A Formo start-up Frischhain néven kapható sajtalternatívája nem csak finom,…
Tovább olvasom >További cikkeink
PwC: bíznak a magyar cégvezetők a makrogazdaság növekedési pályájában, óvatosak saját vállalatuk kilátásait illetően
A magyar cégvezetők 70 százaléka szerint gyorsul a következő 12…
Tovább olvasom >MBH Bank makrogazdasági kitekintés: Növekedési kilátások és kihívások 2025-ben
Az MBH Bank Elemzési Centrumának friss negyedéves makrogazdasági előrejelzése szerint…
Tovább olvasom >Az Európai Bizottság ütemtervet készített a mezőgazdaság és az élelmiszeripar versenyképességének javítására
Az Európai Bizottság ütemtervet tett közzé szerdán a mezőgazdaság és…
Tovább olvasom >