A REWE új hústermékeket kínál 50%-os zöldségtartalommal
A német REWE új terméket vezetett be a húsfogyasztásukat csökkenteni kívánó vásárlók számára „Better Half” néven. A márkanév alatt forgalmazott termékek klasszikus hústermékek, melyek 50%-ban fűszerezett zöldségből készülnek. Induláskor konyhakész darált marhahús és kolbászok lesznek kaphatók az önkiszolgáló pultokban, de a későbbiekben további termékek is várhatók a kolbász kategóriában.
A termékfejlesztés két évet vett igénybe. A hústermékekhez adott zöldségkészítmény paprikát, répát, hagymát, paradicsomot, borsólisztet és fűszereket tartalmaz – mindenféle ízfokozó nélkül. A hibrid darált „hús” egyik előnye, hogy lényegesen kevesebb benne a zsír és a kalória, mint a hagyományos darált marhahúsban.
A Better Half termékek ősztől kaphatók az ország valamennyi REWE áruházában.
Kapcsolódó cikkeink
AI-képzést indít kiskereskedőknek a Google és a Német Kereskedelmi Szövetség
A Google és a Német Kereskedelmi Szövetség (HDE) közös kezdeményezésével…
Tovább olvasom >Kassza nélküli okosüzletek Németországban: a lassú kezdet után gyors növekedés
Németországban későn indult el a kassza nélküli üzletek bevezetése, mégis…
Tovább olvasom >Belép a román piacra a REWE drogériahálózata, a BIPA
Belép a román piacra a REWE drogériahálózata, a BIPA –…
Tovább olvasom >További cikkeink
Extrém nyár, rekordmeleg: így reagálnak a boltláncok a hőségre
Soha nem mértek még olyan magas hőmérsékletet Budapesten, mint az…
Tovább olvasom >K&H: a tényadatban szereplőnél jóval komolyabb inflációt érzékelnek a középkorúak
A középkorú magyarok inflációs érzete továbbra is messze meghaladja a…
Tovább olvasom >Júniusban újra emelkedett az infláció – a gyümölcsök drágulása húzza felfelé az árakat
Júniusra 4,6 százalékra nőtt az éves infláció, szemben a májusi…
Tovább olvasom >