A REWE új hústermékeket kínál 50%-os zöldségtartalommal
A német REWE új terméket vezetett be a húsfogyasztásukat csökkenteni kívánó vásárlók számára „Better Half” néven. A márkanév alatt forgalmazott termékek klasszikus hústermékek, melyek 50%-ban fűszerezett zöldségből készülnek. Induláskor konyhakész darált marhahús és kolbászok lesznek kaphatók az önkiszolgáló pultokban, de a későbbiekben további termékek is várhatók a kolbász kategóriában.
A termékfejlesztés két évet vett igénybe. A hústermékekhez adott zöldségkészítmény paprikát, répát, hagymát, paradicsomot, borsólisztet és fűszereket tartalmaz – mindenféle ízfokozó nélkül. A hibrid darált „hús” egyik előnye, hogy lényegesen kevesebb benne a zsír és a kalória, mint a hagyományos darált marhahúsban.
A Better Half termékek ősztől kaphatók az ország valamennyi REWE áruházában.
Kapcsolódó cikkeink
AI-képzést indít kiskereskedőknek a Google és a Német Kereskedelmi Szövetség
A Google és a Német Kereskedelmi Szövetség (HDE) közös kezdeményezésével…
Tovább olvasom >Kassza nélküli okosüzletek Németországban: a lassú kezdet után gyors növekedés
Németországban későn indult el a kassza nélküli üzletek bevezetése, mégis…
Tovább olvasom >Belép a román piacra a REWE drogériahálózata, a BIPA
Belép a román piacra a REWE drogériahálózata, a BIPA –…
Tovább olvasom >További cikkeink
Maradt a 2 százalékos infláció az euróövezetben júliusban
Június után júliusban is 2 százalék volt az éves infláció…
Tovább olvasom >A magyar kkv-k közel kétharmada tervez fizetésemelést a következő 12 hónapban
A kis- és középvállalkozások (kkv) 65 százaléka a következő 12…
Tovább olvasom >Adni Öröm! – Országos összefogás az iskolakezdéshez
Immár ötödik alkalommal hirdeti meg közös tanszergyűjtő akcióját a Magyar…
Tovább olvasom >