A POS Services újra szakmai versenyt hirdetett

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2022. 12. 13. 11:25

Az eladáshelyi marketing meghatározó szereplője, a POS Services Kft. 2022-ben is megrendezte a saját fejlesztésű, szakmai eseményét a SPAR Showroomot. Az 5 napos rendezvény keretein belül egy szakmai versenyt is meghirdettek, ahol a legkreatívabb POS-eszközök megtervezésére ösztönözték a pályázókat.

Az eszközök gyártásáért, kihelyezéséért – vagyis a pályamunkáknak az áruházi környezetben való megjelenítéséért – a teljes körű szolgáltatást nyújtó POS Services marketingügynökség felelt. A díjazottak 7 millió forint összértékű nyereményben részesültek, amit egy ünnepélyes hangulatú gálavacsorán vehettek át.

Az idei évben a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. tudhatja magáénak a győzelmet, míg a Red Bull Hungária Kft. a második, a Bunge Zrt. pedig a harmadik helyezést érte el. Gratulálunk a díjazottaknak!

HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. tudhatja magáénak az I. helyet

A POS Services Kft. lelkes csapata pedig már elkezdett dolgozni a következő évi rendezvényen, amely a megszokott színvonal mellett további újdonságokat is tartogat majd a résztvevők számára. (x)

Kapcsolódó cikkeink