A növényi alapú kategóriába is belép a PepsiCo Muscle Milk terméke
A növényi alapú trendet követő fogyasztók számára is vonzó alternatívát kínálni vágyó PepsiCo bevezeti a Muscle Milket a növényi alapú kategóriába.
A cikk a Trade magazin 2023/10. lapszámában olvasható.
A cég szerint a Muscle Milk növényi fehérjeturmix az egyetlen azonnal fogyasztható növényi alapú fehérjeital, amelyet kifejezetten a sportolók igényeinek megfelelően és az edzéssel töltött alkalmakhoz szabva alakítottak ki. Minden egyes palack 30 gramm növényi fehérjét, a leginkább állati eredetű fehérjékben megtalálható kilenc esszenciális aminosavat, 3-4 gramm cukrot, 170-180 kalóriát, valamint B12-vitamint és vasat tartalmaz.
A Muscle Milk hagyományosan a teljesítménykategóriában volt jelen, míg a növényi alapú termékek nagyrészt az életmód kategóriában versengenek. A fogyasztók azonban nem csupán táplálkozásukban, de napi rutinjuk más elemeiben – például az izomépítés során – is egyre több növényi alapú terméket használnak.
A karamellás vanília- és csokoládéízben készülő ital decemberben kerül az üzletek polcaira.
Kapcsolódó cikkeink
Prebiotikus üdítővel újít a Pepsi az USA-ban
Az egészségtudatos fogyasztók igényeire válaszul a PepsiCo idén ősszel online,…
Tovább olvasom >A növényi táplálkozással ismerkedtek a Radnóti diákjai
A NÉGYOSZ tavaly novemberben indult OkosFehérje programja újabb állomásához érkezett:…
Tovább olvasom >Erőteljes növekedés előtt a növényi alapú étrend-kiegészítők piaca
A növényi alapú étrend-kiegészítők globális piaca a 2025-ös 27,52 milliárd…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nemzetközi felmérés: rekordmagas az utazási kedv Európában a globális feszültségek ellenére is
Az éghajlatváltozás, a globális bizonytalanságok és a geopolitikai zavarok ellenére…
Tovább olvasom >Új felmérés: a vásárlók nem kérnek a mérgező vegyszerekből
Egy új, öt országot érintő felmérés komoly aggodalmakat tárt fel…
Tovább olvasom >Marriott Residences márkanév alatt születik újjá a Körszálló
Új életre kel a budai látkép ikonikus eleme, a Körszálló.…
Tovább olvasom >