A növényi alapú kategóriába is belép a PepsiCo Muscle Milk terméke
A növényi alapú trendet követő fogyasztók számára is vonzó alternatívát kínálni vágyó PepsiCo bevezeti a Muscle Milket a növényi alapú kategóriába.
A cikk a Trade magazin 2023/10. lapszámában olvasható.
A cég szerint a Muscle Milk növényi fehérjeturmix az egyetlen azonnal fogyasztható növényi alapú fehérjeital, amelyet kifejezetten a sportolók igényeinek megfelelően és az edzéssel töltött alkalmakhoz szabva alakítottak ki. Minden egyes palack 30 gramm növényi fehérjét, a leginkább állati eredetű fehérjékben megtalálható kilenc esszenciális aminosavat, 3-4 gramm cukrot, 170-180 kalóriát, valamint B12-vitamint és vasat tartalmaz.
A Muscle Milk hagyományosan a teljesítménykategóriában volt jelen, míg a növényi alapú termékek nagyrészt az életmód kategóriában versengenek. A fogyasztók azonban nem csupán táplálkozásukban, de napi rutinjuk más elemeiben – például az izomépítés során – is egyre több növényi alapú terméket használnak.
A karamellás vanília- és csokoládéízben készülő ital decemberben kerül az üzletek polcaira.
Kapcsolódó cikkeink
Növényi alapú márkát vezet be a piacra a világ legnagyobb tejtermékgyártója
„Enjoy!” néven indított új növényi alapú márkát a Lactalis. A franciaországi…
Tovább olvasom >Nem gyártja többé a Barilla a növényi alapú Tolerant Foods tésztákat
Leállítja a Barilla Group minimálisan feldolgozott hüvelyesekből készült tésztáinak gyártását…
Tovább olvasom >Flora Plant fagylaltalap
Új Flora Professional 100% növényi alapú, allergénmentes fagylaltalap! Különlegessége, hogy…
Tovább olvasom >További cikkeink
A nagyvállalatok ellenállnak a gazdasági bizonytalanságnak
Visszafogott várakozások jellemzik a hazai nagyvállalati szektort a következő egy…
Tovább olvasom >Cégtrend 2024-ben: pozitívabb félév, de még mindig negatív üzenet
Az elmúlt öt év legalacsonyabb cégszámát idén júniusban regisztrálták. Az…
Tovább olvasom >A Magyar Marketing Szövetség a szakma utánpótlásáért
A Magyar Marketing Szövetség aktívan tesz a szakma jövőjéért, ezért…
Tovább olvasom >