A németeknél is vannak problémák az élelmiszerekkel
Minden negyedik német élelmiszer-ipari cégnél szabálytalanságokat állapított meg a szövetségi fogyasztóvédelmi hatóság.
A legtöbb probléma a tőkehúsoknál, a baromfinál és a
felvágottaknál merült fel. A megvizsgált élelmiszerminták közel hatoda volt
lejárt szavatosságú vagy tartalmazott betegségeket előidéző csírákat. A
vállalkozások további négy százalékánál a termék csomagolásánál, illetve
reklámozásánál bukkantak anomáliákra az ellenőrök.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Romló, de a nemzetgazdasági átlagnál jobb konjunktúra a turizmusban
2025. júniusban a turisztikai cégek 70%-a szolgáltatási árainak növekedéséről számolt…
Tovább olvasom >A vegánok gyakrabban vásárolnak élelmiszert, mint a húsfogyasztók
A vegánok és vegetáriánusok lényegesen gyakrabban járnak élelmiszert vásárolni, mint…
Tovább olvasom >Leépít a Nestlé csehországi gyárában
Nyolcvan munkahelyet szüntet meg a Nestlé a csehországi Krupka városában…
Tovább olvasom >