A németeknél is vannak problémák az élelmiszerekkel
Minden negyedik német élelmiszer-ipari cégnél szabálytalanságokat állapított meg a szövetségi fogyasztóvédelmi hatóság.
A legtöbb probléma a tőkehúsoknál, a baromfinál és a
felvágottaknál merült fel. A megvizsgált élelmiszerminták közel hatoda volt
lejárt szavatosságú vagy tartalmazott betegségeket előidéző csírákat. A
vállalkozások további négy százalékánál a termék csomagolásánál, illetve
reklámozásánál bukkantak anomáliákra az ellenőrök.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
GKI: Romló bizalmi indexek és gazdasági kilátások Magyarországon
Novemberben mind az üzleti szféra, mind a fogyasztók pesszimistábbá váltak…
Tovább olvasom >Negyvenhét éves csúcsot döntött az arabica kávé ára
Az arabica kávé határidős jegyzése 47 éve nem látott szintre,…
Tovább olvasom >A piaci egyensúly biztosítására törekszik majd az új fogyasztóvédelmi hatóság
A január 1-jén felálló Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság (NKFH)…
Tovább olvasom >