A németeknél is vannak problémák az élelmiszerekkel
Minden negyedik német élelmiszer-ipari cégnél szabálytalanságokat állapított meg a szövetségi fogyasztóvédelmi hatóság.
A legtöbb probléma a tőkehúsoknál, a baromfinál és a
felvágottaknál merült fel. A megvizsgált élelmiszerminták közel hatoda volt
lejárt szavatosságú vagy tartalmazott betegségeket előidéző csírákat. A
vállalkozások további négy százalékánál a termék csomagolásánál, illetve
reklámozásánál bukkantak anomáliákra az ellenőrök.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
„Falatnyi történetek: Mesék maradék nélkül” – meseíró pályázatot hirdetett a Nébih
Első alkalommal hirdette meg országos meseíró pályázatát a Nemzeti Élelmiszerlánc-…
Tovább olvasom >AM: a térséget érintő válságok leküzdésében is óriási szerepe van a FAO-na
Nagy szerep hárul a nemzetközi szervezetekre az Európát és Közép-Ázsiát…
Tovább olvasom >A FAO európai és közép-ázsiai tagországainak informális konzultációja Magyarországon
Nagy szerep hárul a nemzetközi szervezetekre az Európát és Közép-Ázsiát…
Tovább olvasom >