A németeknél is vannak problémák az élelmiszerekkel
Minden negyedik német élelmiszer-ipari cégnél szabálytalanságokat állapított meg a szövetségi fogyasztóvédelmi hatóság.
A legtöbb probléma a tőkehúsoknál, a baromfinál és a
felvágottaknál merült fel. A megvizsgált élelmiszerminták közel hatoda volt
lejárt szavatosságú vagy tartalmazott betegségeket előidéző csírákat. A
vállalkozások további négy százalékánál a termék csomagolásánál, illetve
reklámozásánál bukkantak anomáliákra az ellenőrök.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Fogyasztóvédelmi kiválóságok díjazása: elismerték a 2024. év legjobbjait
Az idei év kiemelkedő fogyasztóvédelmi referensei és különdíjazottjai vehették át…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelés 0,2 százalékkal mérséklődött októberben
Októberben az ipari termelés volumene 0,2, munkanaphatástól megtisztítva 3,1 százalékkal…
Tovább olvasom >A technológiai fejlődés és az üzleti utazások
Az International Workplace Group (IWG) – a hibrid munkamegoldások piacának…
Tovább olvasom >