A németeknél is vannak problémák az élelmiszerekkel
Minden negyedik német élelmiszer-ipari cégnél szabálytalanságokat állapított meg a szövetségi fogyasztóvédelmi hatóság.
A legtöbb probléma a tőkehúsoknál, a baromfinál és a
felvágottaknál merült fel. A megvizsgált élelmiszerminták közel hatoda volt
lejárt szavatosságú vagy tartalmazott betegségeket előidéző csírákat. A
vállalkozások további négy százalékánál a termék csomagolásánál, illetve
reklámozásánál bukkantak anomáliákra az ellenőrök.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
KSH: A bruttó átlagkereset 605 400 forint volt 2024. februárban, 14,0 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban
2024. februárban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 605…
Tovább olvasom >Czomba Sándor: 566 mikro-, kis- és közepes vállalkozás részesül kapacitásbővítő támogatásban
A mikro-, kis- és közepes vállalkozásokat célzó kapacitásbővítő támogatásra 566-an…
Tovább olvasom >Évente 35 billió euróra kárt okoz az éghajlatváltozás
Az éghajlatváltozás hatásait kutató potsdami PIK Intézet (PIK) tanulmánya szerint…
Tovább olvasom >