A mixerek piacára vezeti be a Coca-Cola Simply gyümölcslé-márkáját

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 01. 30. 09:03

A koktélmixerek és mocktailok piacára lép a Coca-Cola Simply márkája Simply Mixology elnevezésű, alkohollal vagy anélkül keverhető termékcsaládjával – közölte a vállalat egy blogbejegyzésben.

A teljesen természetes ízesített gyümölcslé-italok háromféle változatban – Strawberry Guava Mojito, Lime Margarita és Peach Sour – kaphatók. Az otthoni fogyasztásra szánt termékek az élelmiszerüzletek hűtöttgyümölcslé-részlegein lesznek elérhetők az Egyesült Államokban.

A Coca-Cola tisztában van a Simply mixerként való népszerűségével – e döntésével pedig növelheti a termék piaci sikerének esélyeit. A Simply Mixology bevezetésével az üdítőital-óriás egy olyan terméket dob piacra, amely még inkább ráirányítja a figyelmet a Simply mixerekben való felhasználására.

A Simply Mixology piaci bevezetésével a Coca-Cola hasonló útra lépett, mint a PepsiCo. A PepsiCo 2021-ben vezette be az Unmuddled nevű prémium, alkoholmentes koktélmixer termékcsaládot, amelyet a kísérletező kedvű, változatos ízvilágot és a bárminőséget otthon is megélni kívánó fogyasztóknak szántak.

Food Dive

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink