A második legnagyobb magyarországi üzletét nyitotta meg a Rossmann

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 07. 27. 11:20

Az Aréna Mallban nyitotta meg 208. magyarországi üzletét a Rossmann, amely közel 600 négyzetméteren várja a vásárlókat. Az új üzlet a második legnagyobb magyarországi Rossmann drogéria és parfüméria, amely a vállalat dinamikus expanziós stratégiájának részeként valósult meg.

A német gyökerű üzletlánc 2017-ben 78,4 milliárd forintos forgalmat bonyolított le. Az új drogériát és parfümériát Flórián László, a Rossmann Magyarország ügyvezető igazgatója pénteken adta át a nagyközönségnek.


A Rossmann legújabb üzletét bőséges helykínálat, kényelmes és átlátható elrendezés jellemzik. Az Aréna Mallban található drogériában elérhető szinte minden Rossmann által forgalmazott termék, egyes kozmetikai márkák pedig a szokásosnál is nagyobb választékban állnak rendelkezésre, beleértve a hypoallergén termékeket. Az üzlet fókuszában a dekorkozmetika, a parfüm és a dekoráció áll, de kibővült egészséges saját márkás Genuss PLUS és enerBIO élelmiszer- és táplálékkiegészítő kínálattal is várja a Rossmann a vásárlókat.

„Büszkeséggel tölt el minket, hogy vásárlóink bizalma és partnereink támogatása lehetővé tették, hogy megnyissuk legtágasabb üzletünket – mondta el a megnyitón Flórián László, a Rossmann Magyarország ügyvezető igazgatója. „Jelenlétünk az Aréna Mallban stratégiánk egyik mérföldköve, és több mint 1711 kollégánkkal közös munkánk sikerét igazolja. A jövőben is arra törekszünk majd, hogy továbbfejlesszük minőségi, kiváló ár-érték arányú termékeinket, és hogy vásárlóink szakszerű segítséget kapjanak, ha ellátogatnak hozzánk.”

A Rossmann Aréna Mall üzlettel együtt immár 208 magyarországi drogériát és parfümériát üzemeltet a vállalat, amelyekben összesen 17.700 termék között válogathatnak a vásárlók, beleértve 2200 saját márkás terméket. A nyitó hétvégén (2018. július 27-29.) a Rossmann Aréna Mallban ezeket 10 százalékos kedvezménnyel szerezhetik be a vásárlók, akik számára egészséges saját márkás termékkóstolóval, dekorkozmetikai és fodrász kitelepüléssel, valamint ajándékokkal, nyereményjátékkal kedveskedik az üzletlánc.

 

Kapcsolódó cikkeink