A Mars díjazza a kiváló nőket

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 25. 08:23

Ötödik alkalommal rendezte meg Esélyegyenlőségi Konferenciáját az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham). A rendezvény keretében a zsűri tagjai idén másodjára adták át a Női Kiválósági Díjat, amelyet ezúttal Szűts Ildikó, az OTP kommunikációs igazgatója nyert el. A győztest több mint 50 jelölt közül választották ki a zsűritagok, köztük Mayer Zsolt, a Mars Magyarország vállalati kapcsolatok vezetője. A Marsnál az esélyegyenlőséget és a munka-magánélet egyensúlyát évek óta kiemelten kezelik.

Az AmCham Női Kiválósági Díjra nyár óta lehetett jelölni olyan vezető szerepben dolgozó hölgyeket, akik mások számára is példát mutathatnak. Az idén, akárcsak a tavalyi évben, 52 jelölés érkezett a pályázatra. A Mars a Női Kiválóság Díj megalapításának egyik kezdeményezője volt a Morgan Stanley mellett, a díjátadót pedig már a második alkalommal támogatja. A zsűri a fődíj mellett külön elismerést adott mind az öt hölgynek, akik a döntőbe kerültek, mivel az ő munkásságukat értékelték leginkább példamutatónak. A Női Kiválóság Díját ezúttal Szűts Ildikó, az OTP kommunikációs igazgatója nyerte el.

Szűts Ildikó korábbi munkahelyén, a Magyar Postánál eltöltött évei alatt magas szakmai színvonalon és nagy empátiával vezette be az addig ismeretlen humán erőforrás-menedzsment és szervezetfejlesztési modelleket. Az érdekképviseletekkel való együttműködés során páratlan konfliktuskezelési és tárgyalási sikereket ért el. Vezetése alatt a Magyar Posta nem szorult állami támogatásra, a HR szervezet pedig számos nemzetközi díjat nyert. Jelenleg az OTP Bank kommunikációs igazgatójaként tevékenykedik, munkásságával ott is példát állítva a fiatal női vezetők számára.

Kapcsolódó cikkeink