A Leaders in HORECA a szektor áttörést hozó koncepcióit járja körül
A Leaders in HORECA szakmai kiállítás a International British Council szervezésében november 26-án és 27-én várja látogatóit a csehországi Hotel International Prague-ban. Több 150 különleges résztvevőre számíthatunk, köztük Michelin-csillagos séfekkel és sztárszakácsokkal, de hotelek, éttermek, kávézók és pékségek tulajdonosai is feltűnnek közöttük.
“A kapcsolatépítés minden vállalkozás sikerének kulcsa, ahogyan a folyamatos, élethosszig tartó tanulás isAz FRHI elsősőrban trendeket teremt, és nem követi azokat, így különösen fontos szmunkra, hogy figyelmesen meghallgassuk partnereinket, vetélytársainkat és vendégeinket egyaránt. A hasonló rendezvényeken való részvétel renfkívül fontos, hiszen így őrizhetjük meg piacvezető státuszunkat” – mondja Martin B Jones, a Food and Beverage, a Fairmont Raffles Hotels és a Resorts Europe vezetője.
A szektor számára fontos kérdésekről egy kétnapos konferencia keretében esik szó, több mint negyven meghívott előadó segítségével.
www.horecacee.com
Kapcsolódó cikkeink
Sárközi Ákos: „Én a csapatösszetételben hiszek, abban, hogy a csapat a legfontosabb”
Folytatódik a Trade magazin Business Podcastja, a Future Talks Krizsó…
Tovább olvasom >Egy szakvásár mindenkinek: áttekintés a 2023-as interpack-ról
Azt sem tudja, merre forduljon a kiállítási csarnokokban? Az interpack-on…
Tovább olvasom >Pénteken versenyez Veres István a Bocuse d’Or európai döntőjében
Október 15-16-án rendezik meg a Bocuse d’Or európai döntőjét, amelynek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Bemutatkozik a Henkel Magyarország Consumer Brands új vezetője – Maurizio Salvaggio a csapat erejében hisz
Április elsejétől új igazgató, Maurizio Salvaggio vezeti a Henkel Magyarország…
Tovább olvasom >A Pick Szeged Zrt. nyeresége csökkent, árbevétele nőtt tavaly
A Pick Szeged Zrt. adózott eredménye 2024-ben 6,7 milliárd forint…
Tovább olvasom >Átadták a Nestlé napelemparkját Szerencsen
Szerencsen átadták a Nestlé közép-európai regionális kávé- és kakaóitalpor-gyártó és…
Tovább olvasom >