A kaviárőrületet használja ki a Modern Plant Based Foods
A kanadai Modern Plant Based Foods növényi alapú Vegan Kaviar termékcsaládja piaci rést kíván betölteni megfizethetőbb áron.
A cikk a Trade magazin 2024/2-3. lapszámában olvasható.
A növényi alapú termékeket és húshelyettesítőket kínáló vancouveri Modern Plant Based Foods a kaviár növekvő népszerűségét igyekszik kihasználni.
Az elmúlt évben az influenszerek a közösségi médiában melegítőben is fogyasztható, laza snack formájában népszerűsítették a luxusélelmiszert. Ezt az élményt kínálja a Modern Plant Based Foods a vegán fogyasztóknak megfizethetőbb áron a nemrégiben piacra dobott Vegan Kaviar termékcsaládjával, amelyben lazac, wasabi és beluga ízvariációk szerepelnek.
A termék a Modern Plant Based Foods közleménye szerint „egyrészt luxus ízélményt kínál, másrészt megfizethető alternatívája a hagyományos, ám drága kaviárnak, illetve hatékonyan betölti a piacon tátongó jelentős űrt”.
A vállalat termékei Kanada egyes éttermeiben és kiskereskedőinél, köztük a Vancouverben található saját Modern Wellness bárjaiban, valamint online kaphatók.
A kaviárpiac értéke 2029-re várhatóan eléri az 547,03 millió dollárt, miután 2024 és 2029 között évente átlagosan 7,96%-kal bővül. A Mordor Intelligence kutatása szerint a kereslet megugrása részben a tápanyagban gazdag snackek és élelmiszerek iránti növekvő fogyasztói érdeklődésnek köszönhető. //
Kapcsolódó cikkeink
Növényi alapú termékekkel kiváltható a hús, tojás és tej a fenntarthatóbb jövőért
Egyre többen választanak növényi alapú termékeket a hagyományos élelmiszerek helyett,…
Tovább olvasom >Íz és minőség nélkül nem maradnak versenyben a növényi alapú márkák
Ian Hepburn, a Flora Food Group marketingigazgatója arra figyelmeztetett egy…
Tovább olvasom >A Veganuár™ 2025 kiemelt élelmiszerlánc-partnere a Lidl volt
Csatlakozott a Lidl Magyarország a Veganuár™ 2025 kezdeményezéshez, mely arra…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >