A Gundel-díjátadó Gála margójára
Remekül sikerült, rendkívül jó hangulatban zajlott az Ipartestület idén már 10. alkalommal megrendezett évzáró Gálája, amit ezúttal is a Gundel Károly-díj átadásával kötöttünk össze. Kellenek az ilyen rendezvények: meggyőződésem, hogy méltó módon kell megünnepelni legjobbjainkat, felejthetetlenné kell tenni kimagasló szakmai teljesítményüket, eredményeiket.
A cikk a Trade magazin 2023/12-01. lapszámában olvasható.
A szakma legjelentősebb díjának átadásán 150 vendég különleges élményéről 150 ember gondoskodott, ennyien vettek ugyanis részt a rendezvényen szervezésében és lebonyolításában. Nem pénzért, nem érdekből, hanem a szakma iránt érzett alázatból – szeretném itt is megköszönni mindnyájuknak, hogy hozzájárultak az esemény sikeréhez.
Hálásak vagyunk főtámogatóinknak, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítványnak, a METRO Kereskedelmi Kft.-nek, az Otthon Üzletház Kft.-nek, az Essity Hungary Kft.-nek, valamit a Toyota Sakurának, akárcsak kiemelt támogatóinknak, a Bidfood Hungary Kft.-nek, a Helit Kft.-nek és a Matusz Vad Zrt.-nek.
A remek ételeket köszönjük, mások mellett, Macsinka Jánosnak, Ruprecht Lászlónak, Kerekes Sándornak, Wolf Andrásnak, Moldován Viktornak, Bíró Lajosnak és a La Fiesta Party Service szakácsainak, a borok kiválasztását Fabók Mihálynak.
Szeretnék külön köszönetet mondani segítségükért a BKSzC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, a Budapesti Gazdasági Egyetem, az M.M.Sz. Óbudai Technikum és Szakképző Iskola, a Zalaegerszegi Sz. C. Báthory István Technikum és a VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium diákjainak, valamint a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum munkatársainak.
Ami pedig a jövő évet illeti, nagyon sok sikert kívánok az egész szakmának, valamennyi kollégánknak, akik minden válságon túl is kitartottak, és jó hírét viszik a magyar vendéglátásnak.
//
Kapcsolódó cikkeink
Megvannak az Év Kereskedője 2024 nyertesei
A Trade magazin idén már 10. alkalommal hívta versenyezni a…
Tovább olvasom >Újragondolt felszolgálási díjak
A szakmai szervezetek örömmel fogadták az NGM felszolgálási díjjal kapcsolatos…
Tovább olvasom >További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >