A FrieslandCampina büszkesége
Idén 25. alkalommal választották meg hazánkban Az Év Fagylaltját, és a negyedszázados jubileum a FrieslandCampina Hungária számára különösen emlékezetesen alakult.

A csokoládé világnapja alkalmából külön „csokoládé” kategóriát is meghirdetett a Magyar Cukrász Ipartestület az idei Év Fagylaltja versenyen
A „hagyományos” és „mentes” mellett idén a csokoládé világnapja alkalmából külön „csokoládé” kategóriát is meghirdetett a Magyar Cukrász Ipartestület a júliusi Év Fagylaltja versenyen.
A csokoládé kategóriában a FrieslandCampina Hungária színeiben induló Ipacs Balázs a fényesen csillogó bronzérmet vihette haza. A Debic cukrászati tanácsadója Flamand csokoládé fantázianevű fagylaltjával érte el a kimagasló eredményt.
„A világon a legnépszerűbb fagylaltíz a csokoládé, ezért ha valaki csokiból képes maradandót alkotni, akkor más ízekben is erős lehet. Az anyagválasztásban az egyik biztos pillért a Debic Scoop Ice alapja jelentette. A Debic kézműves fehér fagylalt alapját saját csokoládészósszal vegyítettem, mely megalapozta a jeges finomság kiváló krémességét”- hangsúlyozta az idei megmérettetésen harmadik helyet kiérdemlő Ipacs Balázs, a FrieslandCampina Hungária szakembere.
Kapcsolódó cikkeink
18 éves a Magyarország Tortája verseny
Az ipartestület meghirdeti az AM Ágazati Értéktárba is nemzeti értékként…
Tovább olvasom >MCI Közgyűlés 2025
Nagy érdeklődés mellett tartott közgyűlést február végén a Magyar Cukrász…
Tovább olvasom >Szakmának és szakembernek egyaránt elismerés
Kőrösi Csoma Sándor-díjat kaptak a Magyar Cukrász Ipartestület vezetői. A…
Tovább olvasom >