A FrieslandCampina büszkesége
Idén 25. alkalommal választották meg hazánkban Az Év Fagylaltját, és a negyedszázados jubileum a FrieslandCampina Hungária számára különösen emlékezetesen alakult.
A „hagyományos” és „mentes” mellett idén a csokoládé világnapja alkalmából külön „csokoládé” kategóriát is meghirdetett a Magyar Cukrász Ipartestület a júliusi Év Fagylaltja versenyen.
A csokoládé kategóriában a FrieslandCampina Hungária színeiben induló Ipacs Balázs a fényesen csillogó bronzérmet vihette haza. A Debic cukrászati tanácsadója Flamand csokoládé fantázianevű fagylaltjával érte el a kimagasló eredményt.
„A világon a legnépszerűbb fagylaltíz a csokoládé, ezért ha valaki csokiból képes maradandót alkotni, akkor más ízekben is erős lehet. Az anyagválasztásban az egyik biztos pillért a Debic Scoop Ice alapja jelentette. A Debic kézműves fehér fagylalt alapját saját csokoládészósszal vegyítettem, mely megalapozta a jeges finomság kiváló krémességét”- hangsúlyozta az idei megmérettetésen harmadik helyet kiérdemlő Ipacs Balázs, a FrieslandCampina Hungária szakembere.
Kapcsolódó cikkeink
Jót tenni és jól működni
A Mars Incorporated jelentős előrelépést tett a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése terén,…
Tovább olvasom >Az év bejglijei
A Magyar Cukrász Ipartestület az idén ötödik alkalommal hirdette meg…
Tovább olvasom >Vas vármegyei cukrászdzsembori
Szeptember végén verőfényes napsütés és vendégszerető házigazdák fogadták a háromnapos…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az érdeklődők több mint 40%-a nem jogosult Munkáshitelre!
A Bankmonitor kalkulátorát használó Munkáshitel iránt érdeklődők több mint 40%-a…
Tovább olvasom >Szamuráj a pult mögött – A nap videója
Japán mixernek lenni gyakorlat (és fegyver) kérdése. A videóért katt…
Tovább olvasom >