A csomagolástól elválaszthatatlan, palackhoz rögzített kupakkal látja el üdítőitalait a Coca-Cola Magyarország

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 12. 15. 12:10

A csomagolástól elválaszthatatlan, palackhoz rögzített kupakkal látja el üdítőitalait a Coca-Cola Magyarország. A szénsavas üdítőitalok között a hazai piacon elsőként, a vonatkozó európai uniós iparági szabályozás által előírt 2024. júliusi határidőnél pedig lényegesen korábban bevezetett innováció megkönnyíti a palackok együttes begyűjtését és újrahasznosítását.

Könnyebb lesz az újrahasznosítás

Az újfajta kialakítás révén a csomagolás egyben marad, így jelentősen csökkenhet az elveszített vagy eldobált és ezáltal esetenként a természetbe kerülő kupakok mennyisége. Az új kupakok innovatív kialakításának köszönhetően a fogyasztók a megszokott módon – de rögzített kupakkal – használhatják a palackokat.

A csomagolás egyben marad, így jelentősen csökkenhet az elveszített vagy eldobált, és ezáltal esetenként a természetbe kerülő kupakok mennyisége. Az új csomagolás használata ráadásul kényelmesebb és higiénikusabb is, hiszen a kupakot ivás közben nem kell kézben tartani, illetve elkerülhető, hogy a kupak leejtve beszennyeződjön.

Kapcsolódó cikkeink