A chocoMe a Great Taste Awards versenyen szerezte meg századik nemzetközi szakmai díját
A sikerrekorder magyar csokoládémanufaktúra, a chocoMe, idén már a második nemzetközi díjgyűjteményét hozza haza – az elképesztő csokoládéálmok megteremtője és valóra váltója – a májusi International Chocolate Awards után – ezúttal a világ legrangosabb és legszigorúbb ételkóstolóversenyén, a Great Taste Awards versenyen nyert 4 darab bronzérmet.

Újabb díj
A világverseny, amelyre a pályázók különböző termékkategóriákban nevezhetnek híres 400 tagból álló zsűrijéről is, melynek kifinomult ízlésű és megfellebezhetetlen véleményű gasztro ítészeit már nyolcadik éve veszik le a lábukról a chocoMe-féle ízvarázslatok. A versenyek alkalmával több ezer kóstolóórát eltöltőltő szakértők csoportja Michelin csillagos éttermek séfjeiből, elismert gasztronómiai szakemberekből, patinás áruházak (Harrods, Fortnum&Mason, Selfridges, Harvey Nichols és Whole Food Markets) beszerzési igazgatóiból és neves ételkritikusokból áll, akik minden előzetes információ és csomagolás nélkül, vakteszt alapján hozzák meg ítéleteiket.
Ezzel a 4 újabb éremmel éppen 100-ra növekedett a nemzetközi szakmai versenyeken szerzett díjnyertes chocoMe csokoládék száma, amelyek a márka számára legrangosabb kitüntetéseket, nekünk pedig a legínycsiklandóbb desszertélményeket hozzák el.
A chocoMe Great Taste Awards-on díjazott termékei:
chocoMe Petit 9 – Falatnyi étcsokoládé lapocskák gin ízesítésű csokoládé töltelékkel
chocoMe Petit 21 – Falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel
chocoMe Petit 21 – Falatnyi étcsokoládé lapocskák mangó töltelékkel
chocoMe Entrée – Valrhona 66% étcsokoládé liofilizált málnával, feketeszederrel és kékáfonyás joghurttal
Kapcsolódó cikkeink
Magyar Édességgyártók Szövetsége: stagnáló piacon egyensúlyoz a magyar édesipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és…
Tovább olvasom >A minőség és az ár alapján választanak a húsvéti édességek közül a vásárlók
A tudatosság jegyében telik az idei húsvéti szezon a hazai…
Tovább olvasom >Sorban állnak az angyalhaj csokis fagylaltért
Elsőként készített fagylaltot angyalhaj csokoládéból Magyarországon Jakabfi Dávid patissier, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Húsvéti hosszú hétvége: így alakul az üzletek nyitvatartása 2025-ben
A húsvéti ünnepek idején alaposan átalakul a hazai üzletláncok nyitvatartása:…
Tovább olvasom >A várakozásokon felül alakult az euróövezet ipari termelése februárban
Februárban a várakozásokon felüli mértékben növekedett az euróövezet ipari termelése…
Tovább olvasom >Zsigó Róbert: átlagosan majdnem húsz százalékos az árrésstop hatása
Az árrésstop bevezetésének hatására négy hét alatt átlagosan 18,6 százalékkal…
Tovább olvasom >