A Bonbonetti-csoport

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 02. 29. 08:00

Magyarország legjelentősebb és legnagyobb hagyományokkal rendelkező
édesipari cégcsoportja.
A cég jelenleg három nagy márkával rendelkezik: Cherry Queen, tibi és Bonbonetti, de portfóliójában számtalan nagy hagyománnyal rendelkező magyar márka is megtalálható, mint például Dunakavics vagy Franciadrazsé. Ahhoz, hogy az állandóan változó, gyorsan megújuló édességpiacon a cégcsoport állni tudja a versenyt, szükség van a folyamatos innovációra. Éppen ezért igyekszik a vállalat a régi, jól ismert termékek mellett megújuló, az új fogyasztói igényeknek megfelelő termékválasztékot biztosítani. A különféle finomságok között széles választékuknak köszönhetően mindenki megtalálja a számára legkedvesebbet.

Cherry Queen
A Cherry Queen a Bonbonetti tradicionális, legnagyobb múlttal rendelkező márkája. Piacvezető az alkoholos praliné szegmensben, de jelentős piaci potenciállal bír a totál pralinépiacon is. A márkát 2007-ben újrapozicionáltuk azzal a céllal, hogy vonzóvá tegyük a fiatalabb fogyasztók számára is. A termékcsalád új csomagolást kapott, valamint megújult a kommunikációja is.

Tibi
A tibi cégünk egyik vezető márkája. Több mint 60 évvel ezelőtt született meg táblás csokiként a mára már drazsé, Mikulás, nyúl, sőt szaloncukor változatban is létező márka. A drazsék négy változatban kaphatóak, és a táblások között is hatalmas a választék: tej-, ét- és fehér csokoládékon felül eper-, ananász-, mogyoró-, marcipánkrémmel töltött, valódi kakaódarabkákkal dúsított, és még számtalan különféle tibi a garancia arra, hogy közöttük mindenki megtalálja az igazán kedvére valót.


Lady-Viva
Lady és Viva márkanevű desszertjeink a pralinépiac középkategóriájában versenyeznek évek óta. A két termékcsaládot kívül-belül megújítottuk 2008-ra. Változtattunk a vegyes desszertek összetételén, új ízekkel gazdagítottuk mindkét terméket. A bonbonok új csomagolásdesignt is kaptak, frissebb, minőségibb külsőt kölcsönözve a termékcsaládnak.

Dunakavics, Franciadrazsé
Bizonyára sokaknak fűződnek édes emlékei a Dunakavicshoz és a Franciadrazséhoz, cégünk két legrégebbi termékéhez.
Színes szemeikkel és tradicionális minőségükkel a mai napig a legtöbb fogyasztót csábítják drazsé nassolására.

Disney márka
A Bonbonetti a 2007. karácsonyi szezonban vezette be a Disney márkát a szaloncukor, az adventi kalendárium és az ajándékcsomag kategóriákban. Az ismert márka, a kedves, gyerekhez szóló grafika és a magas minőség együtt egy nagyon sikeres bevezetést eredményezett. A húsvéti szezonban is megtalálják kínálatunkban vásárlóink a 15 g-os Disney húsvéti tojást kétféle grafikával, valamint az 55 g-os Tigrist, aki nyúlbundába öltözött húsvétra.

Bonbonita
A jellegzetes golyó formájú Bonbonita termékcsalád 100 éves receptúrák alapján, a legnemesebb, legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával készül. A formákat valódi tejszínből főzött ír krémlikőrrel, tiramisuval, tojás-, Baileys likőrrel ízesített trüffelkrémmel töltjük, majd ezt követi a csokigolyók kézi dekorálása. Mogyorótöretbe, csokoládépehelybe, dekorcukorba, illetve különféle csokoládékba forgatjuk, mártjuk őket, minden íz kikísérletezésénél gondosan ügyelve az ízharmóniára, így nagyon kellemes, könnyű, kiváló minőségű ínyencségek születnek. „Különleges, mint te – Bonbonita”.

Bonbonetti Moments praliné
2005-ben született meg a Bonbonetti Moments praliné, a mogyoró és a lágy, krémes, valódi csokoládé szerelmeseinek. Titka egyedi ízvilágában rejlik. A finom csokoládébevonat alatt mogyoró-, kókusz- vagy tiramisuízű krém ölelésében cryspivel borított egész mogyoró van. A 2008-ban bevezetett étcsokoládés változat meglepően új ízélményt nyújt.

Bonbonetti ostyák
A Bonbonetti család „alapító tagja” a Bonbonetti ostya volt 1971-ben. A család legnagyobb hagyományokkal rendelkező tagjai a különleges ízű és egyedi formájú karamellizált ostyák: a Bonbonetti Classic és a Grandoletti. Az idők során új tagokkal bővült a szortiment, 2008-ban pedig megújult a teljes portfólió: bevezettük a kakaókrémes új változatokat, valamint az étcsokoládé kedvelőinek a mogyorókrémmel kent Elegance-t.

Americana
Az Americana a hazai piacon több mint 10 éve jelen lévő termékünk, táblás és szeletes formában egyaránt megtalálható az üzletek polcain. Három különféle szeletünk, kilenc ét- és tejtáblánk között olyan különleges ízek szerepelnek mint az ananászos, kivis vagy banános. Az Americana megfizethető áron nyújt kategóriájában jó minőséget.

Gardina, Tropica
Magyarországon legismertebb Gardina zselét 15 éve gyártja a Bonbonetti. A friss kertigyümölcs-ízekből összeállított Gardina zselé üdítő színfolt az édességpalettán. A Tropica zselé a trópusok hangulatát varázsolja elénk ananász, lime, grépfrút, golgotagyümölcs ízeivel.

Kapcsolódó cikkeink