A Bell Darfresh Bloom®-ra váltott

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 09. 30. 00:00

Svájc legjelentősebb húsipari cége néhány évvel ezelőtt döntött a Cryovac® Darfresh® vákuum skin csomagolás mellett. Most ezt a fejlett technológiát további innovációkkal bővítette.

A Darfresh® már önmagában
a legjobb eltarthatósági időt biztosítja a
piacon, amellett hogy lehetővé teszi a hús vákuum
alatti továbbérlelését. A csomagolást
alkotó fél-gázzáró felső skin fólia révén a
védőgáz megőrzi a hús ragyogó vörös
színét, míg a második, gázzáró
fedőfólia biztosítja a megbízható
eltarthatósági időt, a tetszetős termékmegjelenést,
továbbá sík felületet nyújt a
termékkommunikáció elhelyezésére.
Az új Bell csomagok három
különböző színű (sárga, fekete és
fehér) alsó fóliával alkalmazásával
készülnek, melyek más és más
hústípusok csomagolására szolgálnak.
A Bell a csomagok elkészítéséhez a
Multivac Darfresh® R570 CD vákuum skin csomagológépet
használja.

Az új Bell friss hús
csomagolások kedvező fogadtatásra leltek a vásárlók
körében, akik nagyra értékelték a
termék friss megjelenését és a jobb
termékkommunikációt. A termékeket
kifejezetten Svájc vezető kiskereskedelmi lánca, a
Coop üzleteiben értékesítik, akik rendkívül
elégedettek az új termékinnovációval,
amely tovább fokozza a vásárlói
érdeklődést. A Bell és a Sealed Air partneri együttműködésének eredménye az új
csomagolási megoldás kidolgozása és
bevezetése.

Kapcsolódó cikkeink