A Bell Darfresh Bloom®-ra váltott
Svájc legjelentősebb húsipari cége néhány évvel ezelőtt döntött a Cryovac® Darfresh® vákuum skin csomagolás mellett. Most ezt a fejlett technológiát további innovációkkal bővítette.
A Darfresh® már önmagában
a legjobb eltarthatósági időt biztosítja a
piacon, amellett hogy lehetővé teszi a hús vákuum
alatti továbbérlelését. A csomagolást
alkotó fél-gázzáró felső skin fólia révén a
védőgáz megőrzi a hús ragyogó vörös
színét, míg a második, gázzáró
fedőfólia biztosítja a megbízható
eltarthatósági időt, a tetszetős termékmegjelenést,
továbbá sík felületet nyújt a
termékkommunikáció elhelyezésére.
Az új Bell csomagok három
különböző színű (sárga, fekete és
fehér) alsó fóliával alkalmazásával
készülnek, melyek más és más
hústípusok csomagolására szolgálnak.
A Bell a csomagok elkészítéséhez a
Multivac Darfresh® R570 CD vákuum skin csomagológépet
használja.
Az új Bell friss hús
csomagolások kedvező fogadtatásra leltek a vásárlók
körében, akik nagyra értékelték a
termék friss megjelenését és a jobb
termékkommunikációt. A termékeket
kifejezetten Svájc vezető kiskereskedelmi lánca, a
Coop üzleteiben értékesítik, akik rendkívül
elégedettek az új termékinnovációval,
amely tovább fokozza a vásárlói
érdeklődést. A Bell és a Sealed Air partneri együttműködésének eredménye az új
csomagolási megoldás kidolgozása és
bevezetése.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ünnepi vacsora négy személyre egy csomagban
November 15. és 17. között 150 Tesco áruházban gyűjtik a…
Tovább olvasom >Az Auchan áruházak december 24-én is nyitva lesznek
Az Auchan a vásárlói igényeket tartja szem előtt, amikor december…
Tovább olvasom >Tovább bővül az Euronics – két új áruházzal és több mint 5 ezer átvevőponttal készültek
Jelentős fejlesztésekkel és új forgatókönyvvel fordul rá az ünnepi szezonra…
Tovább olvasom >