3%-os visszatérítési programot indít a Revolut ügyfelei számára

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 03. 03. 09:26

A Revolut új vásárlási lehetőséget kínál, amelynek keretében az ügyfelek készpénz-visszatérítést kapnak kedvenc kiskereskedőiktől.

Az új Shops néven futó szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Revolut alkalmazáson belül vezető márkák – így a MyProtein, a Boots, a Co-op, az Amazon, az ASOS és a Wish – termékei között böngészhessenek, de az applikációban megtalálhatók márkás online áruházak, köztük a Nike, a Charlotte Tilbury és számos luxus divatáru-kereskedő is.

Függetlenül attól, hogy az ügyfél milyen Revolut csomaggal regisztrált, a Revolut Shops akár 3% azonnali készpénz-visszatérítéssel jutalmazza a felhasználókat minden egyes, a jogosult kereskedőknél végzett vásárlás után – amennyiben a vásárlást a Revolut alkalmazásból indítják, és a fizetést teljes egészében Revolut kártyájukkal végzik.

A márkák és kiskereskedők minden terméke szerepel a programban.

Az akciós termékek vásárlásából származó készpénz-visszatérítésre vonatkozóan nincsenek korlátozások, ami azt jelenti, hogy a Revolut Shops a készpénz-visszatérítést minden más megtakarításon felül kínálja, beleértve a promóciós kódokat és az akciós kedvezményeket, így segítve az ügyfeleket abban, hogy a legtöbbet hozzák ki a pénzükből.

Checkout

Kapcsolódó cikkeink