21. századi takarítóeszközök

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 10. 15. 10:29

A siklósi székhelyű BONUS KFT. több mint 25 éves gyártói múltra visszatekintő családi vállalkozás. A közel 80 termékből álló szortimentjének hatodát kifejezetten HoReCa-­felhasználóknak gyártja. A BONUSPRO márkajelzésű felmosók, szivacsok, dörzsik és kendők szigorú HACCP-előírások alapján készülnek, emellett minőségük és ár-érték arányuk is kiemelkedő.

Gyártástechnológiában, kialakításukban a piac igényeit tartjuk szem előtt; szinte az összes BONUSPRO termék több színben, méretben és kiszerelésben is elérhető. A folyamatosan bővülő márkacsaládba idén bevezetésre kerültek az újrahasznosított alapanyagból készülő pamut és viszkóz EXPERT felmosófejek, valamint a színkódolt felmosószettek, melyek a termékek nagy részéhez hasonlóan hazai gyártású, Magyar Termék védjegyet viselnek.


A minőség érdekében a termékeket számos, a HACCP-előírásoknak megfelelő, biztonságos felhasználást célzó vizsgálatnak vetjük alá. Független laboratóriumban vizsgálták a szivacsok, kendők, dörzsik, gumikesztyűk kioldódását, ami alapján megfeleltek a 1935/2004/EK és 10/2011/EU szabványoknak. A mikroszálas termékek mikrobiológiai vizsgálata bizonyította, az ATCC S. aureus, E. coli és P. aeruginosa speciesek 99,95%-át mechanikusan eltávolítják a felületekről, így nemcsak élelmiszer-biztonsági, de egészségi és higiénés szempontból is különösen ajánlott használatuk.

Ökológiai lábnyom csökkentése érdekében, a gyártás során kiemelt figyelmet kap az újrahasznosítás. A papírcsomagolású termékek kivétel nélkül FSC tanúsított forrásból származnak. A biológiailag lebomló műanyag csomagolásra történő átállás hamarosan várható. (x)

Kapcsolódó cikkeink