2010 Legjobb Légitársasága

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 01. 21. 11:50

A kéthavonta megjelenő „Az Utazó” magazin által végzett éves szavazáson a Lufthansa kapta a „2010 Legjobb Légitársasága” díjat.

A magyar szaklap 2010-ben az olvasók és a szakma képviselői között készített felmérést az év kiemelkedő teljesítményét keresve az utazás, a turizmus és a vendéglátás szolgáltatói között. A légitársaságok közül a Lufthansa a megkérdezés során a szavazatok több mint 40 százalékát kapta és így kiérdemelte a „2010 Legjobb Légitársasága” címet.

„Örömömre szolgált, hogy átvehettem ezt a díjat, amely jól mutatja: ügyfeleink nagyra tartják a Lufthansa márkát és elismerik erőfeszítéseinket, amelyekkel a legjobb hálózatot és rugalmas csatlakozási lehetőségeket kínálunk” – mondta Ofer Kisch, a Lufthansa nemrégiben kinevezett közép-európai vezetője a mai átadási ünnepségen. „A közelmúltban bemutatott Airbus A380 új First Class, a fedélzeti vezeték nélküli internet, a Flynet és a rugalmas beszállást lehetővé tévő mobil beszállókártya mind olyan egyedülálló szolgáltatások, amelyek utasaink számára élménnyé teszik a repülést. A Lufthansa a világ 80 országában több mint 200 célállomásra indít járatokat modern frankfurti és müncheni központjából” – tette hozzá Kisch.

A Lufthansa hetente 102 járatot üzemeltet Budapestről Frankfurtba, Münchenbe és Düsseldorfba, illetve a Lufthansa Italia révén Milánó Malpensara – közli a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink