20 százalékos fizetésemelés jön az EcoFamily kiskereskedelmi láncnál

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 03. 23. 12:01

Infláció feletti, 20%-os béremelést hajtott végre a magyar tulajdonú EcoFamily kiskereskedelmi lánc.

Műszakvezetőként akár bruttó 587 ezer forintos fizetési csomagot is elérhetnek a munkavállalók

2023 januárjában a teljes hálózatára vonatkozóan, pozíciótól függetlenül átlagosan 20%-os bérfejlesztést valósított meg 100%-ban magyar tulajdonú, jövőre 20 éves EcoFamily kiskereskedelmi bolthálózat, amely egyébként közel 1300 főnek biztosít munkát. A társaság közleménye szerint ez az emelés a hivatalos inflációs értéket és a piaci társak által eddig bejelentett emeléseket is jelentősen meghaladja – írja a Portfolio.

Ez azt jelenti, hogy minden juttatást összegezve egy eladó-pénztáros akár bruttó 495 ezer forintos havi jövedelemmel is számolhat az EcoFamily-nél. Raktárosként bruttó 490, biztonsági őrként bruttó 527, míg műszakvezetőként akár bruttó 587 ezer forintos fizetési csomagot is elérhetnek a munkavállalók.

A havi bér és béren kívüli juttatásokon kívül a társaság 13. havi fizetést is biztosít, ezen kívül a munkába járáshoz a törvény szerinti maximális díjazással térítik meg a távolsági bérletet, valamint az autóval történő bejárást 30 forint/km összeggel támogatják. Továbbá kedvezményes bankszámla és mobiltelefon csomagot is választhatnak a munkavállalóik.

 

 

 

Kapcsolódó cikkeink