2 millió forinttal gazdagodott a Gyermelyi TikTok tehetségkutatójának nyertese

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 29. 12:21

Megvan ki nyerte a Gyermelyi TikTok tehetségkutatóját
Molnár Virág 2 millió forinttal gazdagodott

Eredményt hirdetett a Gyermelyi: Molnár Virág lett az idei Recept Rulett influencer tehetségkutató győztese. A feltörekvő gasztro tartalomgyártó a 2 millió forintos fődíj mellett, 1 évre elegendő Gyermelyi termékeket, és Braun konyhai kisgépeket vihetett haza. Most már minden lehetősége adott, hogy beizzítsa a csatornáját.

Decemberben forgott a Gyermelyi Recept Rulett második évada, ezúttal egy kicsit másképp. Új felületen és résztvevőkkel találkozhatott, aki követte a két hétig futó megmérettetést. Az első évadban szereplő hírességek helyett ugyanis leendő content kreátorok versenyeztek egymással, akik mindent megtettek azért, hogy lenyűgözzék a zsűrit és a nézőket.

A rendhagyó tehetségkutató koncepciójáért és kivitelezéséért a Gyermelyi lead ügynöksége, a Republic Group felelt, akiknek a Gyermelyivel közös céljuk az volt, hogy feltörekvő gasztro-tartalomgyártók bemutatkozására teremthessen lehetőséget a márka. Az egyik legfontosabb újítás az előző évadhoz képest, hogy új platformra, a Gyermelyi TikTok csatornájára készült a sorozat, így még szélesebb és egyben relevánsabb közönséget tudott megszólítani.

Talpraesettségből jeles

A megmérettetésre bárki jelentkezhetett, aki betöltötte a 18. életévét, és legalább 2000 követővel rendelkezett a TikTokon. Összesen 27 tehetséges jelentkező adta be pályázatát, akik közül a zsűri választotta ki a 4 döntőst. Velük forgatták le az összesen 16 részes sorozatot, amelyből minden versenyzőnek 4 epizódja került fel a Gyermelyi csatornájára.

A verseny során a négy döntősnek számos kihívással kellett szembenéznie, melyek között a saját recept elkészítése közben különféle nehezítések és más versenyzők epizódjaiban való segítségnyújtás is szerepelt. Ezáltal nemcsak a főzéshez való tehetségükről, hanem együttműködési képességeikről és kreativitásukról is képet kaphattak a nézők. A tehetségkutatót hatalmas érdeklődés övezte, az epizódok átlagosan 1,2 millió megtekintést értek el a szervező TikTok oldalán.

A közönség döntött

A verseny győztesének kiválasztása végül 2 fázisban zajlott. Az első körben a játék házigazdája és zsűrije, a tavalyi Recept Rulett nyertese, Sass Dani gasztroszakértő pontozta a 4 versenyzőt. Ezután a TikTok nézőkön volt a sor, akik egy videó alatt tudtak szavazni kommentben, hogy a két döntős közül ki vigye haza a fődíjat. Közel 600 szavazat érkezett a döntősökre, a szavazatok alapján pedig Molnár Virág lett a győztes.

“Nagyon élveztem a verseny minden állomását és engem is meglepett, hogy milyen jól vettem a nehezítéseket, pedig azoktól tartottam a legjobban. A beugrós feladatot külön élveztem, Roxi remek alapanyagokat válogatott össze, így nem volt nehéz valami finomat összedobni belőlük. Egy életre szóló élménnyel lettem gazdagabb és rengeteg tapasztalattal, amit szerintem szuperül tudok majd hasznosítani a további videóimnál.”

– tette hozzá, Molnár Virág, a Recept Rulett győztese.

Mindegy mi, csak tészta, liszt vagy tojás legyen benne!

A Gyermelyi Recept Rulett 2. évada izgalmas kihívásokat és elképesztően finom ételeket hozott elénk. Virág, egy különleges sült zöldség-szószos hosszúmetélt tésztát készített parmezán bundás csirkével. Gellén Liza fahéjas csigával, Mezősi Roxána édesburgonyás gnocchival, Csizmadia Edina pedig képviselőfánkkal nyűgözte le a zsűrit és a verseny követőit.

A Gyermelyi Recept Rulett Versenyének további részletei és a versenyzők videói megtekinthetők a Gyermelyi TikTok csatornáján: Gyermelyi Tiktok.

Kapcsolódó cikkeink