2 hétig ingyen szállít házhoz a Tesco

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 12. 12:22

A Tesco február 15. és 29. között ingyenes kiszállítást kínál a Tesco Otthonról felületén keresztül leadott rendelésekre. Az áruházlánc akciója a házhoz szállított és a személyesen átvett termékekre is vonatkozik. A Clubcard- és bombaáras, valamint árgaranciás termékek kínálata mellett a Tesco közleményében kiemelte, ezzel a promócióval is segíteni kívánja a vásárlókat a költségek optimalizálásában, az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül a legnagyobb lefedettséget nyújtva az országban.

Tesco Otthonról szolgáltatás tavaly ünnepelte 10. születésnapját. Az online rendelés és házhoz szállítás lehetősége ma már több mint 870 település 2,7 millió otthona számára érhető el. A Tesco 10 ezer forint feletti kosárérték esetén most két hétig ingyenessé teszi számukra a kiszállítást, alacsonyabb rendelési érték esetén pedig mindössze 750 forintos díjat számol fel. Az akció a 2024. február 15. és 29. között leadott és kiszállított rendelésekre vonatkozik.

A Tesco munkatársai a rendelési tételeket összekészítő áruházakból egészen az otthonok ajtajáig viszik az online, hipermarket árakon vásárolt termékeket a kiválasztott, akár egyórás időintervallumban. Ha azonban valaki nem szeretne otthonra rendelni, az Átvételi Pontok egyikére is kérheti az összekészített csomagot, akár a szállítási területen kívül is.

Aki esetleg február utolsó napján kapna észbe, és nem szeretné elszalasztani az ingyenes házhozszállítási lehetőséget, Aznapi Kiszállítással még kihasználhatja az akció nyújtotta előnyöket. Ilyen esetben reggel 9 óráig leadott rendelés esetén legkorábban a 14 órától elérhető szabad idősávokra kérhető a kiszállítás, míg 13 óráig elküldött bevásárlás esetén a legkorábbi szabad idősávok a 18 és 22 óra közöttiek lehetnek.

„Munkatársaink mára szerte az országban 33 áruházunkban készítik össze az online rendeléseket ugyanolyan gondossággal válogatva az árucikkeket, mint ha vásárlóink maguk pakolnának be a kosarukba. A Tesco Otthonról webes, illetve mobilapplikáció felületén több mint 12 ezer termék közül lehet választani friss élelmiszertől a kisállat-felszerelésekig, s mindezt hipermarket árakon tehetjük meg.”

– mondta Martin Coulam, a Tesco Magyarország működési igazgatója.

„Ha pedig ez sem lenne elég, számos egyéb kedvezménnyel segítünk a háztartási költségek beosztásában, beleértve mintegy 600 árgaranciás, heti mintegy 20 bombaáras és rengeteg Clubcard-áras termékünket. A Tesco Clubcarddal rendelkezők pedig automatikusan megkapják a rendeléseik után járó pontokat, ha Clubcard-számukat hozzáadják Tesco Online felhasználói fiókjukhoz. Remélem, hogy hamarosan induló akciónkkal még többen tapasztalják meg a kényelmes és olcsó bevásárlás élményét”.

Tesco Online Club tagjainak a kampányidőszakon kívül sem kell kiszállítási vagy átvételi díjat fizetniük, ráadásul akár 4 héttel előre is rögzíthetik rendelésüket. A Tesco Otthonról szolgáltatás 2013-as indulása óta az áruházlánc több mint 5,5 millió online rendelést teljesített, a legtöbbet a budaörsi, illetve a budapesti Bécsi úti és Megaparkban lévő üzleteiből. A legnépszerűbb rendelési tételek toplistáján szerepel az ásványvíz, a pékáruk, a tej, a banán és az uborka.

Kapcsolódó cikkeink