Gault&Millau is back
Szabina Szulló (Stand Restaurant and Stand25 Bistro) won Chef of the Year, Richárd Csillag (Lokal at the Lake and Lokalista) was named Young Talent of the Year, Kornél Kaszás (Babel Budapest) received the Future Talent award, Dávid Kincses (Arany Kaviár Restaurant) became Sommelier of the Year and Panificio il Basilico (Szabolcs Szabadfi) got the Pop Restaurant of the Year award in the Gault&Millau restaurant guide, which has returned to Hungary after eight years.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/11.
Related news
Food waste in Hungary has dropped by a third in eight years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The decade of uncertainty
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >IFA 2025: Haier Europe shapes the future with AI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >WING has won multiple victories with TRIBE Budapest Airport Hotel in the Klasszis TopDesign competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Improving economic conditions in tourism – service provider confidence is stabilizing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

