Gault&Millau is back
Szabina Szulló (Stand Restaurant and Stand25 Bistro) won Chef of the Year, Richárd Csillag (Lokal at the Lake and Lokalista) was named Young Talent of the Year, Kornél Kaszás (Babel Budapest) received the Future Talent award, Dávid Kincses (Arany Kaviár Restaurant) became Sommelier of the Year and Panificio il Basilico (Szabolcs Szabadfi) got the Pop Restaurant of the Year award in the Gault&Millau restaurant guide, which has returned to Hungary after eight years.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/11.
Related news
Ice cream as a season-extending product
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The stars were shining bright
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Vegan scrambled eggs at 30,000 feet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Rome’s Trevi Fountain to be charged from February 1st
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Önáltató sörisszák – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
