Gault&Millau is back
Szabina Szulló (Stand Restaurant and Stand25 Bistro) won Chef of the Year, Richárd Csillag (Lokal at the Lake and Lokalista) was named Young Talent of the Year, Kornél Kaszás (Babel Budapest) received the Future Talent award, Dávid Kincses (Arany Kaviár Restaurant) became Sommelier of the Year and Panificio il Basilico (Szabolcs Szabadfi) got the Pop Restaurant of the Year award in the Gault&Millau restaurant guide, which has returned to Hungary after eight years.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/11.
Related news
THE LATEST ISSUE OF TRADE MAGAZINE HAS BEEN PUBLISHED!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Safety, quality and sustainability
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PENNY continues to build on domestic partnerships
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian tourism could close a record year – 1,000 billion in accommodation fee revenue, 1,000 billion airport development planned
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Splash-free urinal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

