Composition of Szekszárd Bull’s Blood wine changes
As of 2016-2017 the composition of the Szekszárd Bull’s Blood cuvée wine changes: in the future this cuvée will be made from four instead of three varieties, and from these the proportion of Blaufrankisch needs to be 45 percent instead of the former 35 percent. The share of Kadarka will stay 5 percent and that of Cabernet and Merlot mustn’t exceed 40 percent. Winemakers can use 10 percent of the other 13 grape varieties grown in the wine region.
Related news
Nébih: Intensive reconnaissance revealed new areas infected with FD
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih: Golden yellow grape disease has appeared in new wine regions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The government adopted an action plan to protect the wine sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian food exports open up to the Baltics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Creates a safer and consumer-friendly market for SMEs Hungarian Chamber of Commerce and Industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

