A change in the composition of the Szekszárd Bull's Blood
From the 2016/17, wine market year, the composition of theSzekszárd Bull's Blood will change, while the processing area outside the wine-growing areas of the Szekszárdi wines will expand as well.
According to amendments already approved by the Minister of Agriculture, the Szekszárd Bull's Blood will be prepared with the blending of at least four types instead of the former three and must contain a higher proportion of gamay. (MTI)
Related news
World-leading white wine from Somló at the Concours Mondial de Bruxelles wine competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s Most Beautiful Vineyards Announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New Level Empire and Fish! will also perform at this weekend’s Balatonfüred Wine Weeks
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO food price index remained essentially unchanged in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Five microtrends rewriting green claim strategies
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >