Hungaricum dinner!
🎧 Hallgasd a cikket:
Pálinka dinners go just like wine dinners do: participants taste the dishes several times and afterwards pálinka makers or the representatives of the restaurant speak about the distillates to guests. Sometimes participants miss wine from the menu: Mr Jakabffy is of the opinion that it is up to the organiser to decide whether to include wines too – he does not do it. To avoid getting under the influence of pálinka too early, it is best if guests receive 2 cl of pálinka with each course.
Related news
More related news >
Related news
The developer of the Hotel Petit Bois Füred won this year’s real estate development award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Dzseki, mint mértékegység – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Vödrös kiszerelés – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
