Road to the Michelin star
To qualify for the Michelin-star, a restaurant must fulfill a number of conditions. In addition to the excellent food, the testers of the star place great emphasis on quality wines.
Pongrátz Péter Costes Downtown’s sommelier said that “Uniqueness and constant quality are very important so guests are given the same level of cuisine each time. This criteria is the same in case of wines. When choosing a new wine it is an essential aspect to maintain its quality after opening the bottle.”
Related news
That’s how much a dinner in the country’s double Michelin-starred restaurant costs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >For the first time in Croatia, a restaurant received two Michelin stars
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Another restaurant received a Michelin star in Slovenia
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Prestigious cocktail competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >ITAKA Hungary launches the 2026 summer season with a new destination and pre-booking discounts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A high-prestige programme
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >