Upcycled superfood snack
A dedicated team of female entrepreneurs is making a new kind of crispy snack from the by-products of craft breweries: spent grain crackers are made from malted barley and/or wheat grits, they are rich in fibre, protein and B vitamins, and they aren’t only healthy but delicious too.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/6-7
Secontaste has been producing granolas from brewer’s spent grains in several flavours, including cherry, chocolate and hazelnut, which can already be found in cafés, on the shelves of deli shops and in hotel breakfast buffets in Hungary. //
Related news
The future has already begun – thoughts on Innovation Day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Challenges of the HoReCa market do not disappear, they only change – We were learning together (Business Days 2024 Part 1)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >With value-adding recycling for sustainable food production: Secondtaste and Cseles were introduced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Csodásmagyarország.hu has conducted a survey of the most beautiful viewpoints in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Egy ravioli, amit látni kell – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >