New greenhouse at Platán Gourmet
The garden of the two Michelin-star Platán Gourmet restaurant in Tata has been expanded with a new, large-capacity greenhouse, taking the production of ingredients in Hungarian haute cuisine to the next level.

They bring character and storytelling to the food
This article is available for reading in Trade magazin 2025/8-9.
“We don’t want to grow everything, just what we can’t get elsewhere”,
explains chef István Pesti, who believes the garden isn’t a production unit but a creative workshop, where nature and the kitchen can engage in a conversation.
Related news
Prestigious cocktail competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New directions in warehousing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Coccolino Laundry Perfume
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Prestigious cocktail competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can now order exotic rides from Uber
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Table reservations have started for the autumn National Restaurant Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >