New book about food-making
🎧 Hallgasd a cikket:
A new professional book about the basics of food creation has been published. The book is called Élelmi anyagok, Ételkészítési ismeretek 2. – A konyhai munka előkészítése, and is mainly for new chefs working with meat as well as plant-based food. The author is the former MNGSZ-president Gyula Pető. (The nmber of the book is NGM/10674-3/2013, identity number: MK-6073-9.
Related news
More related news >
Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest on Condé Nast Traveller’s top list: the capital is 19th among the best cities in Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Marriott launches its outdoor-focused brand: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >