Trends of the near future
According to the experts of the American Restaurant Association, the following culinary trends are likely to prevail in the near future: vegetarian cuisine will continue its conquest, gyros and kebab will be made at more places than ever before – using as many meat types as possible and special ingredients, coloured waffles will appear on the scene, the new generation of protein bars will be available, food with some kind of special story – a heritage – will be more and more popular, among alcohol-free drinks tamarind, guava and other exotic flavours will be used, ciders made with hop will hit the market, Philippine cuisine will become trendy.
Related news
The British Cider Salon’s next stop is Pécs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Heineken’s Strongbow becomes first major alcohol brand to add NaviLens technology to packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >High protein content, low utilization – new research on protein bars
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NGM: in October, cardholders spent 14 percent more on their SZÉP cards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dessert of Lake Balaton
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Az önmagát lehúzó okos WC – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

