Trends of the near future
According to the experts of the American Restaurant Association, the following culinary trends are likely to prevail in the near future: vegetarian cuisine will continue its conquest, gyros and kebab will be made at more places than ever before – using as many meat types as possible and special ingredients, coloured waffles will appear on the scene, the new generation of protein bars will be available, food with some kind of special story – a heritage – will be more and more popular, among alcohol-free drinks tamarind, guava and other exotic flavours will be used, ciders made with hop will hit the market, Philippine cuisine will become trendy.
Related news
Rapid changes, adaptive path
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The British Cider Salon’s next stop is Pécs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Heineken’s Strongbow becomes first major alcohol brand to add NaviLens technology to packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Tipping rate approaches 10% in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Roast, meatballs: these are the favorite dishes of the Hungarian winter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H: December SZÉP card top list: is a trend reversal expected this year?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

