The sugar and calorie content of soft drinks has decreased further in Hungary
As a result of the voluntary commitments of the member companies of the Hungarian Mineral Water, Juice and Soft Drinks Association, the average sugar and calorie content of hungarian soft drinks and juices decreased further in 2021, so these values are now 45 percent lower than in 2010. By redesigning recipes and introducing new, innovative products, the proportion of reduced-calorie and calorie-free beverages has increased from 23 percent to 61 percent in the non-alcoholic beverage category.
Related news
Deposit Return System: Major progress in beverage packaging recycling rates
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PepsiCo under pressure: falling profit expectations, tightening regulations, falling demand
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Apenta 0% sugar, 0% sweetener
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Turmoil in the tubs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Margin reduction extended to new products – in-store price restrictions remain in place until the end of February
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
