More people choose air-conditioned restaurants
In the summer heat, air-conditioned guest spaces not only provide comfort, but also provide a competitive advantage for catering establishments – said Mihály Antal, technical expert of Gree air conditioners.
Concealed, cassette or duct systems are best suited to designer interiors, ensuring draft-free air distribution and an aesthetic appearance. Modern devices improve air quality by introducing fresh air, using UVC and Cold Plasma technology, while their heat pump operation also makes them suitable for heating. Well-chosen air conditioning technology results in guest satisfaction and economic return in the long term.
Related news
Results of the first phase of summer inspections have arrived
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl set to open first ever in-store pub after legal victory
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cigarette vending machine 2024
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Coffee prices are falling, can it be cheaper here too?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MMSZ Green Club meeting at Danone: sustainable operations in practice
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Faster, greener, smarter – today’s minimum requirements in FMCG transport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >