Tasting a real Hungaricum
Bikavér (Bull’s Blood) is real Hungarian red wine – this noble, dry red is made from minimum three grape varieties. This spring the Hungaricum Committee put Egri Bikavér on the list of Hungaricum products. To celebrate this occasion, in early June the best winemakers from the Eger region brought their Bikavér wines to Pesti Vigadó for a tasting. //
Related news
Hungaricums show the diversity of Hungarian identity
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Egri Bikavér is celebrated for ten days – gastronomy, cellar tours and a gala evening in the Eger wine region
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: Hungarian-Georgian agricultural relations are reaching a new level
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Advent in Óbuda: one of the capital’s most beloved Christmas markets is about to begin
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >People even come from the homeland of Santa Claus to eat chimney cake – the holiday season could bring a record year in Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NKFH: air passengers received more than 15 million forints in compensation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
