Tasting a real Hungaricum
Bikavér (Bull’s Blood) is real Hungarian red wine – this noble, dry red is made from minimum three grape varieties. This spring the Hungaricum Committee put Egri Bikavér on the list of Hungaricum products. To celebrate this occasion, in early June the best winemakers from the Eger region brought their Bikavér wines to Pesti Vigadó for a tasting. //
Related news
AM: Hungarian-Georgian agricultural relations are reaching a new level
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian-Georgian agricultural relations reach a new level
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The ‘Csárda’ Becomes a Hungarikum at the Historic Hortobágy Inn
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Consumer Protection Authority inspected beach buffets, festivals and ice cream parlors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Netrisk: average travel insurance premiums increased by 1.5 percent in the summer season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Launch of the “Hotel of the Year 2025” Award – Celebrating Excellence in Hungarian Tourism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >