Safe preservation: Nébih tips for the vegan pantry
Jams, preserves, pickles, dried fruits and vegetables made at home are essential ingredients in vegan cuisine, but they also brighten up one’s diet in the fall and winter months.

The Nébih website provides important advice on safe summer canning
This article is available for reading in Trade magazin 2025/8-9.
In order to ensure safe preservation, it is important to follow the right procedures, so the National Food Chain Safety Office (Nébih) has collected its most important tips. It is essential to use only intact, healthy ingredients. Hygiene is key so jars and lids need to be cleaned thoroughly, before sterilising them by boiling or heat-treating in the oven.
Related news
Nébih at OMÉK: knowledge, fun and tasting
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Prestigious cocktail competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >#NoBirdFlu: new toolkit on avian influenza available
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Egg market 2025: rising prices, declining production and new export opportunities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Artificial meat: revolutionary innovation or uncertain future?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mars named to TIME magazine’s list of the world’s best companies for 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >