Safe preservation: Nébih tips for the vegan pantry
Jams, preserves, pickles, dried fruits and vegetables made at home are essential ingredients in vegan cuisine, but they also brighten up one’s diet in the fall and winter months.

The Nébih website provides important advice on safe summer canning
This article is available for reading in Trade magazin 2025/8-9.
In order to ensure safe preservation, it is important to follow the right procedures, so the National Food Chain Safety Office (Nébih) has collected its most important tips. It is essential to use only intact, healthy ingredients. Hygiene is key so jars and lids need to be cleaned thoroughly, before sterilising them by boiling or heat-treating in the oven.
Related news
Sunflower and rapeseed seed prices have decreased
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Safe vegetable fermentation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Some of SIRHA’s partners
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Record-breaking Black Friday in online orders
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Campaign launched to dispel misconceptions about meat and dairy products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The newest PENNY store opened in downtown Szolnok
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

