Rich in experience
🎧 Hallgasd a cikket:
Tamás Széll, a young sous-chef from Onyx finished in first place in the Tradition and Evolution competition organised by the Hungarian Gastronomic Association in 2008. Following the competition, he had the opportunity to work in Haeberlin, one of the most prestigious European restaurants and also to visit the final of Bocuse d’Or 2009 in Lyon. – Everything in Haeberlin is traditional. There is no digital equipment in the kitchen, but they can do every high-tech trick that we use special equipment for – he says.
Related news
More related news >
Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
