Stricter pálinka control
    🎧 Hallgasd a cikket:
    
    
    
    
    
    
    
  
  The National Food Chain Safety Authority (NÉBIH) reckons that one of the best ways to preserve the outstanding quality of Hungaricum pálinkas is performing strict product control by the authorities before products enter the market. This way no adulterated pálinkas can be sold by stores.
Related news
			
				More related news >			
                                
		Related news
OKSZ is puzzled by the government’s decision
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H Analyst Commentary: The Hungarian economy is still performing modestly
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian GDP stagnated in the third quarter – services dragged, industry and construction weakened
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
 
					 
					 
					
