There are many misconceptions about beef farming and beef consumption
There is more public uncertainty about beef rearing and beef consumption. It is not true that 15,000 liters of water is needed to produce one kilogram of beef, nor can it be proved beyond any doubt that the consumption of red meat increases the risk of developing cancer.
What’s more, the meat contains vitamins and minerals that are essential for the human body, so its consumption is clearly justified.
The campaign, launched under the name “European Livestock Voice (Meatthefacts)”, focuses on dispelling misconceptions on beef consumption.
Related news
Consumer demand for table grapes is growing significantly
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The best gluten-free bakeries can compete again this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Magosz-NAK: Brussels’ pressure on the Mercosur agreement is unacceptable
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KSH: the gross average salary was 693,700 forints, 9.0 percent higher than a year earlier.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Corn market: weak harvest, growing uncertainty, shifting imports
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Data-driven decisions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >