The golden age of savoury croissants
In New York savoury croissants are back in the spotlight, becoming a gastronomic experience.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/12-2026.01
Kora is famous for its doughnuts, but it is attracting more and more customers with its spicy pork Pain Suisse, while in Radio Bakery seasonal savoury wienerbrød filled with mushrooms or tomatoes is a favourite. Experts say the big breakthrough came with Shakkar’s steak frites croissant in Houston, which pushed the boundaries of the classic recipe.
Related news
Generations X and Y would be happy to cook more
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A green future at FoodTechShow
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sensobus rolls into Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A return to the basics of classic bar culture: the Lazy Lion bar has opened in Adria Palace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Avokadó van és lesz! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kókuszfarm to table – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

