The golden age of savoury croissants
In New York savoury croissants are back in the spotlight, becoming a gastronomic experience.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/12-2026.01
Kora is famous for its doughnuts, but it is attracting more and more customers with its spicy pork Pain Suisse, while in Radio Bakery seasonal savoury wienerbrød filled with mushrooms or tomatoes is a favourite. Experts say the big breakthrough came with Shakkar’s steak frites croissant in Houston, which pushed the boundaries of the classic recipe.
Related news
Egg prices up nearly one-third
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Layers of problems
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Replanning for export markets
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Experience, timing, awareness: a new travel logic is emerging towards 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Online Travel Expo introduced as a new digital professional platform
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tipping rate approaches 10% in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
