Scottish malt whiskey is the best with water according to Swedish scientists
It is a question that has divided whisky lovers for centuries: does the true aficionado add a dash or water, or drink the spirit neat?
Now, a team of Swedish scientists claim to have found definitive proof that scotch always tastes better with water.
Using computer simulation, they found that partially diluting whisky improves the drinking experience because it drives flavour compounds to the surface. (Pietsch Judit, MTI)
Related news
(HU) Újítók a kapu előtt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >334 million forints worth of craft whiskey was stolen from the Westland Distillery warehouse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl launches nationwide search for Scottish voice of its new self-checkouts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
New sustainability framework helps food supply chains
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary is building on paprika: 10th place in Europe in fresh paprika exports, 5th in dried ones
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl unveils its largest logistics centre in Spain
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

