The National Chamber of Agriculture is launching a training for cheese judges

Cheese judge training starts
Applicants can learn about the history, types of cheeses, the basics of cheese-making, sensory criticism and foreign cheese competitions.
They are waiting for anyone who is familiar with the world of cheeses or wants to get to know it, and might be a judge at cheese competitions. There is a growing demand for such events, so there is a need for new cheese judges who can also play a significant role in developing a culture of cheese-making and consumption, they wrote. (MTI)
Related news
NAK: The Facts for Taste campaign is starting a real change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s craft breweries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >16 rapeseed hybrids tested in GOSZ-VSZT-NAK experiment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Margin freeze: prices of hundreds of products have decreased, the government may expand the scope
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Labour market trends in grocery retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Changing meat market: more cattle and pigs, less poultry processed in the first half of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >