Cheese judge training started
Cheese judge training began with the support of the National Chamber of Agricultural Economics (NAK) and the Milk Interprofessional Organization and Product Council, organized by the Association of Hungarian Chefs.
The 25 prospective cheese judges participating in the course will help the work of cheese makers, merchants and restaurants in the future, taking into account the interests and quality of the service provided to consumers. (MTI)
Related news
Hungarian apple producers in trouble, this year’s harvest well below average
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Still no agreement, huge farmers’ protest possible in Brussels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAK: Despite the bird flu epidemic, there will be no shortage of goose liver
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Shared thinking, conscious renewal: the Hungarian retail real estate market has reached a turning point
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >There is still room for growth in Hungarian stores
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food allergy, food intolerance, cross-allergy: let’s put ourselves in the picture!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
