Cheese judge training started
Cheese judge training began with the support of the National Chamber of Agricultural Economics (NAK) and the Milk Interprofessional Organization and Product Council, organized by the Association of Hungarian Chefs.
The 25 prospective cheese judges participating in the course will help the work of cheese makers, merchants and restaurants in the future, taking into account the interests and quality of the service provided to consumers. (MTI)
Related news
Cheese prices hit three-year low: ALDI cuts prices again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Moon isn’t made of cheese at the moment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Newer plant protection products are available for small-scale cultivation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Invisible risk in the chain: microplastics in the food industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >GKI confidence index reaches 4-month high in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danone can’t make enough high-protein yogurt to meet US demand
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
