Cheese judge training started
Cheese judge training began with the support of the National Chamber of Agricultural Economics (NAK) and the Milk Interprofessional Organization and Product Council, organized by the Association of Hungarian Chefs.
The 25 prospective cheese judges participating in the course will help the work of cheese makers, merchants and restaurants in the future, taking into account the interests and quality of the service provided to consumers. (MTI)
Related news
A third of farm transfer applications were submitted by farmers with the free help of NAK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAK Initiative: Primary producers and agricultural private entrepreneurs can get housing loans on more favorable terms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s craft breweries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
German wholesale prices rose both year-on-year and month-on-month in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food inflation in Romania accelerated to 9.88 percent in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >László Palkovics discussed the green future in Sopron
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >