In Romania, beer consumption has fallen by 10 percent since the outbreak began
The manufacturers have expressed concern about the situation of the Romanian catering industry, because currently the catering units operate only on a flame, they cannot receive guests indoors, only on terraces, and in a limited number as well. In addition, the number of infections in Romania has increased recently and the authorities have announced that the emergency will be extended by thirty days.
(MTI)
Related news
The first Eastern European non-alcoholic beer turns 50
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Romania’s Mega Image And Profi Rom Food Announce Merger
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dreher Breweries strengthens with three new senior managers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Experience, timing, awareness: a new travel logic is emerging towards 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Online Travel Expo introduced as a new digital professional platform
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tipping rate approaches 10% in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
