Turkey Association: the sector is stable, but it is necessary to increase competitiveness
The position of the turkey sector is stable, but the increase of its competitiveness and the promotion of consumption are crucial in the future, the Hungarian Turkey Association told MTI.
On the occasion of the celebration of Thanksgiving, he told that the stability of the turkey sector in Hungary is due to the fact that buying prices are adjusted to the market processes and to the feed prices. (MTI)
Related news
Diseases create disturbances on the poultry market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Prices are soaring on the poultry market: chicken, turkey and eggs have also become more expensive
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Challenges and opportunities of the turkey sector: this is how Gallicoop sees the future
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KPMG surveyed CEOs again this year: Challenges have increased, leaders are more pessimistic than at this time a year ago
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >World Food Day 2025 – FAO turns 80
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lex trappist – lex cucumber
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >