Book of Excellent Pálinkas
At the launch of the Book of Excellent Pálinkas 2019 Róbert Zsigó, state secretary for food chain supervision called attention to the fact that master distillers, pálinka houses, enterprises, trade organisations and the government had worked hard in the last few years for the high prestige of our national drink. The book can serve as a reference point for HoReCa units and pálinka experts. //
Related news
New results of the winter seasonal food chain inspection have arrived
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih immediately suspended the operation of a game processing plant due to serious food safety problems
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The rate of submitted reports has not improved for antibiotic-containing preparations used in farm animals
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Önáltató sörisszák – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MBH Analysis Center: Hungarian tourism is soaring – further growth is expected in the hotel market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >5 million servings of food prepared at Óbuda’s favorite restaurant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
